Η αγορά Powership θα φτάσει τα 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με 21,4% CAGR έως το 2031: Συμμαχική Έρευνα Αγοράς

Η αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια και η έλλειψη υποδομής για την κάλυψη της ζήτησης οδηγούν την παγκόσμια αγορά ηλεκτροπαραγωγής. Με βάση την περιοχή, η LAMEA αναμένεται να διατηρήσει την κυριαρχία της όσον αφορά τα έσοδα και να παρουσιάσει το ταχύτερο CAGR κατά την περίοδο πρόβλεψης.

Πόρτλαντ, Όρε., 24 Νοεμβρίου 2022 /PRNewswire/ — Η Allied Market Research δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο, “Powership Market ανά τύπο (Full Electric, Hybrid, Plug-in-Hybrid), κατά σύστημα (Electricity Storage, Power Conversion, Power Generation, Other), ανά εφαρμογή (Commercial, Defense): Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021- 2031.” Σύμφωνα με την έκθεση, η παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτροκίνησης παρήγαγε 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, και εκτιμάται ότι θα φτάσει 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια Μέχρι το 2031, σημειώνοντας CAGR 21,4% από το 2022 έως το 2031. Η έκθεση παρέχει λεπτομερή ανάλυση των τάσεων της αγοράς, των κορυφαίων τμημάτων, των βασικών επενδύσεων, της αλυσίδας αξίας, του περιφερειακού τοπίου και του ανταγωνιστικού τοπίου.

Allied_Market_Research_Logo

Λήψη δείγματος αναφοράς: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/7166

Οδηγοί και ευκαιρίες

Η αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια και η έλλειψη υποδομής για την κάλυψη της ζήτησης οδηγεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτροπαραγωγικών οχημάτων. Ωστόσο, η αύξηση της τιμής του πετρελαίου έχει εμποδίσει την ανάπτυξη της αγοράς λόγω της αύξησης του κόστους παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Από την άλλη πλευρά, η αύξηση της ζήτησης για πρωτογενή ενέργεια οδήγησε πολλές χώρες και ιδιωτικούς τομείς να επιλέξουν την τρέχουσα ηλεκτροπαραγωγή, η οποία παρέχει νέες ευκαιρίες στην αγορά τα επόμενα χρόνια.

Το σενάριο του Covid-19

  • Το ξέσπασμα της πανδημίας Covid-19 έχει επηρεάσει διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς ηλεκτροπαραγωγής. Σύμφωνα με το Global Powership Market Trends, η πανδημία έχει επηρεάσει σοβαρά τα παγκόσμια δίκτυα μεταφοράς και διανομής καθώς τα έργα έχουν σταματήσει, με αποτέλεσμα τη μειωμένη ζήτηση για προστασία.

  • Οι περιπτώσεις εξάπλωσης νέων παραλλαγών του ιού οδήγησαν σε επαναλαμβανόμενους ταξιδιωτικούς και εμπορικούς περιορισμούς, οι οποίοι επηρέασαν την παγκόσμια οικονομία.

  • Καθώς το lockdown περιπλέκει τις προσπάθειες μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας σε κάθε μέρος του κόσμου, τα ηλεκτροκίνητα πλοία τοποθετούν μονάδες παραγωγής σε πλοία που μπορούν να εγκαθίστανται στην ανοικτή θάλασσα και να συνδέονται σε τοπικά δίκτυα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Υβριδικό τμήμα για να κυβερνά τη γη κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση τον τύπο, το υβριδικό τμήμα ήταν η μεγαλύτερη αγορά το 2021, συνεισφέροντας σχεδόν τα δύο πέμπτα του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς ηλεκτροκίνησης και αναμένεται να διατηρήσει την ηγετική του θέση κατά την περίοδο πρόβλεψης. Τα υβριδικά μηχανοκίνητα πλοία κινούνται τόσο με πετρέλαιο όσο και με φυσικό αέριο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλές λειτουργίες όπως η μετατροπή ισχύος, η παραγωγή ενέργειας, η αποθήκευση ενέργειας και οποιοσδήποτε συνδυασμός αυτών. Από την άλλη πλευρά, ο τομέας των αμιγώς ηλεκτρικών αναμένεται να σημειώσει το ταχύτερο CAGR του 21,7% από το 2022 έως το 2031. Η αναφορά αναφέρει επίσης τα πλήρως ηλεκτρικά και plug-in-hybrid τμήματα.

Ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε δεδομένα; Ρωτήστε εδώ @ https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/7166

Τμήμα μετατροπής ισχύος για να διατηρήσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση το σύστημα, το τμήμα μετατροπής ισχύος αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς πάνω από το ένα τέταρτο της παγκόσμιας αγοράς πλοίων ηλεκτροπαραγωγής το 2021 και αναμένεται να διατηρήσει την κυριαρχία του έως το 2031. Το ίδιο τμήμα εκτιμάται ότι θα έχει το μεγαλύτερο CAGR του 21,7%. % από το 2022 έως το 2031, λόγω της αξιοπιστίας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, της καλύτερης μόνωσης και της ανθεκτικότητας των πλοίων με πλήρη ηλεκτρική ενέργεια. Άλλα τμήματα που αναλύθηκαν στη μελέτη περιλαμβάνουν την αποθήκευση ενέργειας, την παραγωγή ενέργειας και άλλα.

Ο αμυντικός τομέας θα διατηρήσει την ταχύτερη ανάπτυξη κατά την περίοδο πρόβλεψης

Με βάση την εφαρμογή, το αμυντικό τμήμα αντιπροσώπευε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς περίπου των τριών πέμπτων της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτροπαραγωγής το 2021 και αναμένεται να διατηρήσει την κυριαρχία του κατά την περίοδο πρόβλεψης. Το ίδιο τμήμα προβλέπεται να σημειώσει το υψηλότερο CAGR 21,4% από το 2022 έως το 2031. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι αμυντικές επιχειρήσεις διεξάγονται συνήθως σε εξαιρετικά απομακρυσμένες και απομονωμένες περιοχές όπου λείπουν οι κανονικές υποδομές. Η έκθεση αναλύει επίσης τον εμπορικό τομέα.

Αγοράστε αυτήν την αναφορά (PDF με 240 σελίδες με πληροφορίες, γραφήματα, πίνακες και σχήματα) @ http://bit.ly/3Eyist2

Ο Λάμα θα διατηρήσει την κυριαρχία του μέχρι το 2031

Με βάση την περιοχή, η LAMEA ήταν η μεγαλύτερη αγορά το 2021, καταλαμβάνοντας σχεδόν το ήμισυ της παγκόσμιας αγοράς ηλεκτροπαραγωγής και αναμένεται να ηγηθεί της πορείας κατά την περίοδο πρόβλεψης. Η ίδια αγορά εκτιμάται ότι θα αποκαλύψει το ταχύτερο CAGR του 21,6% κατά την περίοδο πρόβλεψης. Αυτό οφείλεται στην κακή παραγωγή/παροχή ηλεκτρικής ενέργειας που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής. Επιπλέον, η χρήση της εξουσίας βοηθά το έθνος στην απόρριψη φορτίου. Για παράδειγμα, η μείωση του φορτίου ήταν δαπανηρή για την οικονομία της Νότιας Αφρικής 338 δισεκατομμύρια δολάρια Τα τελευταία δέκα χρόνια, η οποία θα μειωθεί μέσω Hiring Powers. Η έκθεση αναλύθηκε επίσης Ασίας-Ειρηνικού, Βόρεια Αμερικήκαι Ευρώπη αγορές.

Κορυφαίοι παίκτες της αγοράς

Trending Reports on Powership Industry (Κάντε κράτηση τώρα με έκπτωση 10%):

Αγορά Συστημάτων Αποθήκευσης Ενέργειας: Ανάλυση Παγκόσμιας Ευκαιρίας και Πρόβλεψη Βιομηχανίας, 2021-2030

Marine VFD Market: Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2022-2029

Αγορά καλωδίων μετάδοσης ενέργειας υποβρυχίων: παγκόσμια ανάλυση και πρόβλεψη βιομηχανίας, 2022–2029

Marine Genset Market: Global Opportunity Analysis and Industry Forecast, 2021-2029

Προαιρετικός Αγορά θαλάσσιας ενέργειας: Παγκόσμια Ανάλυση Ευκαιριών και Πρόβλεψη Βιομηχανίας, 2022–2030

Σχετικά με εμάς:

Η Allied Market Research (AMR) είναι ένας κλάδος έρευνας αγοράς και παροχής επιχειρηματικών συμβουλών πλήρους υπηρεσίας της Allied Analytics LLP. Πόρτλαντ, Όρεγκον. Η Allied Market Research παρέχει απαράμιλλη ποιότητα σε παγκόσμιες επιχειρήσεις καθώς και σε μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις».Εκθέσεις έρευνας αγοράς” και “Business Intelligence Solutions.” Η AMR έχει μια στοχευμένη προσέγγιση για την παροχή επιχειρηματικών πληροφοριών και συμβουλών για να βοηθήσει τους πελάτες της να λαμβάνουν στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις και να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη στους αντίστοιχους τομείς της αγοράς τους.

Έχουμε επαγγελματική εταιρική σχέση με διάφορες εταιρείες και μας βοηθά να ανακαλύψουμε δεδομένα αγοράς που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ακριβείς πίνακες δεδομένων έρευνας και επιβεβαιώνουν τη μέγιστη ακρίβεια στις προβλέψεις της αγοράς μας. Διευθύνων Σύμβουλος της Allied Market Research Παβάν Κουμάρ Είναι καθοριστικής σημασίας για την παρακίνηση και την ενθάρρυνση όλων όσων σχετίζονται με την εταιρεία να διατηρήσουν την υψηλότερη ποιότητα δεδομένων και να βοηθήσουν τους πελάτες να επιτύχουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Όλα τα δεδομένα που παρουσιάζονται στις εκθέσεις που δημοσιεύουμε εξάγονται μέσω πρωτογενών συνεντεύξεων με κορυφαία στελέχη κορυφαίων εταιρειών σε αντίστοιχους τομείς. Η μεθοδολογία προμήθειας δευτερευόντων δεδομένων μας περιλαμβάνει εις βάθος έρευνα στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης και συζητήσεις με έμπειρους επαγγελματίες και αναλυτές του κλάδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ντέιβιντ Κορέα
5933 NE Win Sivers Drive
#205, Portland, OR 97220
Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής
Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής/Καναδάς (Χωρίς διόδια): +1-800-792-5285, +1-503-894-6022
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: +44-845-528-1300
Χονγκ Κονγκ: +852-301-84916
Ινδία (Πούνε): +91-20-66346060
Φαξ: +1(855)550-5975
[email protected]
Ιστός: https://www.alliedmarketresearch.com/reports-store/energy-and-power

Ακολουθήστε μας στο blog: https://www.marketinshort.com/

Ακολουθησε μας Facebook | LinkedIn | YouTube

Λογότυπο: https://mma.prnewswire.com/media/636519/Allied_Market_Research_Logo.jpg

Cision

Cision

Δείτε το αρχικό περιεχόμενο: https://www.prnewswire.com/news-releases/powership-market-to-reach-22-8-billion-globally-by-2031-at-21-4-cagr-allied-market- Research-301686913.html

Πηγή έρευνα αγοράς θυγατρικών

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *