Πολλά καταστήματα θα συμμετέχουν στις κοινότητές τους το Σάββατο μικρών επιχειρήσεων 2022

Το Σαββατοκύριακο της ημέρας των Ευχαριστιών πλησιάζει γρήγορα και μετά το δείπνο με γαλοπούλα και το ποδόσφαιρο, τα ψώνια είναι μια από τις παραδοσιακές παραδόσεις του Σαββατοκύριακου των διακοπών. Πέρυσι, η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικού Εμπορίου ανέφερε ότι περίπου το 180 τοις εκατό των Αμερικανών ψώνισε κατά τη διάρκεια του πενθήμερου Σαββατοκύριακου των διακοπών.

Ανάμεσα στη Black Friday και την Cyber ​​​​Monday είναι το Small Business Saturday, μια αργία για ψώνια που παρουσιάζει η American Express.
AXP
Το 2010. Σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις να ανταγωνίζονται μεγάλους λιανοπωλητές, μεγάλα κουτιά και δολοφόνους κατηγορίας που κυνηγούν συνεχώς και ανελέητα τους πελάτες τους.

Μετά από δύο χρόνια δραστηριοτήτων διακοπών των ανθρώπων που περιορίστηκαν από την πανδημία, είναι έτοιμοι να συναντήσουν τους γείτονες και τους φίλους τους στην Main Street. Το Small Business Saturday είναι μια εξαιρετική δικαιολογία για να βγείτε έξω.

Όχι απροσδόκητα, το ενδιαφέρον του κόσμου να συμμετάσχει στο Small Business Saturday είναι πιο έντονο φέτος από πέρυσι. Για παράδειγμα, περισσότεροι άνθρωποι, ελαφρώς περισσότεροι, είναι πιθανό να βγουν τη Μαύρη Παρασκευή (56%) από ό,τι το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων (59%), έδειξε έρευνα που διεξήχθη από το YouGov για το Bankrate.com.

Και μια άλλη έρευνα που διεξήχθη από την Teneo για λογαριασμό της American Express για λογαριασμό της Kabbage διαπίστωσε ότι οι μισοί αγοραστές (53%) δήλωσαν ότι σκοπεύουν να ψωνίσουν τοπικά ή να φάνε σε ένα ανεξάρτητο εστιατόριο κατά τη διάρκεια του φετινού Σαββάτου Μικρών Επιχειρήσεων.

Συγκριτικά, μόνο το 42% των αγοραστών που ερωτήθηκαν πέρυσι ανέμενε να συμμετάσχει. Αυτό ανέρχεται σε περίπου 51 εκατομμύρια αγοραστές μικρών επιχειρήσεων το Σάββατο το 2021, σύμφωνα με το NRF. Ωστόσο, αυτή ήταν μια μεγάλη πτώση από τα 60 εκατομμύρια αγοραστές που παρευρέθηκαν στο Small Business Σάββατο το 2019.

Οι αγοραστές ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους και υποστηρίζουν συντριπτικά τις μικρές επιχειρήσεις που διευθύνονται από γείτονες και φίλους τους. Περίπου το 79% συμφώνησε ότι οι μικρές επιχειρήσεις είναι απαραίτητες για τις κοινότητές τους.

“Το Small Business Saturday είναι μια στιγμή για όλους μας να δείξουμε στις μικρές επιχειρήσεις πόσο σημαίνουν για εμάς και να συμβάλουμε στην ενίσχυση της τοπικής μας οικονομίας”, δήλωσε ο Brett Sussman, αντιπρόεδρος της Cabbage και επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της American Express.

«Καθώς οι αγοραστές συνεχίζουν να περιηγούνται στο περιβάλλον μετά την πανδημία, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τους πελάτες να δείχνουν την υποστήριξή τους αυτοπροσώπως και διαδικτυακά για τις επιχειρήσεις που αγαπούν περισσότερο στην περιοχή τους», συνέχισε.

Εκτός από το ότι θέλουν να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να λειτουργούν, οι αγοραστές προσελκύονται από τοπικούς ανεξάρτητους λιανοπωλητές επειδή μπορούν να βρουν μοναδικά δώρα (73%) που δεν είναι διαθέσιμα από μεγαλύτερους λιανοπωλητές.

Παρά τους αρνητικούς οικονομικούς ανέμους, περίπου το 66% των καταναλωτών που συμμετείχαν στην έρευνα αναμένουν να περιορίσουν τις γιορτινές αγορές τους φέτος και να πληρώσουν περισσότερα σε ανεξάρτητα εξειδικευμένα καταστήματα, αυτό δεν τους εμποδίζει. Περίπου το 86% των καταναλωτών δήλωσε ότι είναι πιθανό να κάνει λίγα ψώνια αυτές τις γιορτές, σε σύγκριση με το 13% που πιθανότατα δεν θα το κάνει.

Οι άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν μια πραγματική σύνδεση όταν ψωνίζουν τοπικά. Περίπου τα δύο τρίτα των καταναλωτών λένε ότι οι ιστορίες πίσω από τις μικρές επιχειρήσεις τους απασχολούν και περισσότεροι από τους μισούς προτιμούν να αναζητούν αγορές στις μικρές επιχειρήσεις παρά σε μεγάλους λιανοπωλητές.

Μια αντίστιξη στην έρευνα καταναλωτών του Kabbage διεξήχθη μεταξύ 550 ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων (SBO). Συνολικά, αναμένουν μια ισχυρή περίοδο διακοπών, με το 64% να πιστεύει ότι οι φετινές διακοπές θα είναι ακόμα καλύτερες από πέρυσι.

Οι δυνατές διακοπές του 2022 θα κάνουν πραγματική διαφορά για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι SBO που ερωτήθηκαν ανέφεραν ότι πραγματοποιούσαν σχεδόν το ένα τέταρτο των ετήσιων εσόδων τους μεταξύ της Μαύρης Παρασκευής και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Και ενώ οι SBOs έχουν θετικές προοπτικές για το υπόλοιπο του έτους, σχεδόν ένας στους τέσσερις (24%) αναφέρει ότι εξισορροπεί το αποτέλεσμα της επερχόμενης εορταστικής περιόδου με τον καθορισμό του εάν η επιχείρησή του μπορεί να επιβιώσει το επόμενο έτος.

Το Σάββατο μικρών επιχειρήσεων, 26 ​​Νοεμβρίου, θα είναι η επίσημη έναρξη της λειτουργίας των μικρών επιχειρήσεων στο τέλος του έτους. Αντιμετωπίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τον πληθωρισμό, την ανάγκη αύξησης των τιμών και τα συνεχιζόμενα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αντιμετώπισαν επίσης συνεχείς δυσκολίες στην πρόσληψη και τη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων προσωπικού, κρίσιμης σημασίας για την παροχή της εξελιγμένης εξυπηρέτησης πελατών που ξεχωρίζει τους ανεξάρτητους λιανοπωλητές από τους μεγάλους λιανοπωλητές.

Ωστόσο, οι SBOs έχουν υψηλές προσδοκίες για το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων. Περισσότερο από το 52% των ερωτηθέντων αναμένει ότι θα συμβάλει σημαντικά στις συνολικές πωλήσεις των γιορτών και οι μισοί πιστεύουν ότι το Σάββατο των Μικρών Επιχειρήσεων είναι πιο σημαντικό για την επιχείρησή τους από ποτέ.

«Οι μικρές επιχειρήσεις κατανοούν την κρισιμότητα της επιτυχούς πλοήγησης αυτή την εποχή του χρόνου», κατέληξε ο Sussman. «Καθώς πλησιάζουμε σε αυτή την εορταστική περίοδο, κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες και προσαρμογές για να κερδίσουν τις γιορτές».

Τα καλά νέα είναι ότι οι ανεξάρτητοι έμποροι λιανικής μπορούν να περιμένουν περισσότερους επισκέπτες αυτό το ερχόμενο Σάββατο Μικρών Επιχειρήσεων. Αλλά θα είναι στο χέρι τους να μετατρέψουν αυτούς τους επισκέπτες σε πελάτες.

Σημείωση: Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε στις 21 Νοεμβρίου στις 5:45 π.μ. από το YouGov με ευρήματα από έρευνα του Bankrate.com σε 1.936 αγοραστές διακοπών που διεξήχθη στις αρχές Νοεμβρίου.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *