Τι κάνει την PepGen, Inc. (PEPG) Καλή εφαρμογή για “Trend Investing” – 21 Νοεμβρίου 2022

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ακούσει τη φράση «η τάση είναι φίλος σου». Και αυτό είναι αναμφισβήτητα το κλειδί της επιτυχίας όταν πρόκειται για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις ή συναλλαγές. Δεν είναι όμως εύκολο να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της τάσης και το κέρδος από αυτήν.

Συχνά, η κατεύθυνση της κίνησης της τιμής μιας μετοχής αντιστρέφεται γρήγορα μετά τη λήψη μιας θέσης σε αυτήν, με αποτέλεσμα οι επενδυτές να υποστούν βραχυπρόθεσμες απώλειες κεφαλαίου. Επομένως, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι υπάρχουν επαρκείς παράγοντες – όπως σταθερά θεμελιώδη μεγέθη, θετικές αναθεωρήσεις εκτιμήσεων κερδών κ.λπ. – που μπορούν να διατηρήσουν τη δυναμική στη μετοχή.

Η οθόνη μας “Τρέχουσα Ισχύς Τιμής”, η οποία δημιουργείται σε μια μοναδική βραχυπρόθεσμη στρατηγική συναλλαγών, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη από αυτή την άποψη. Αυτή η προεπιλεγμένη οθόνη καθιστά πολύ εύκολη τη σύναψη μετοχών που έχουν αρκετή θεμελιώδη δύναμη για να διατηρήσουν την πρόσφατη ανοδική τους τάση. Επίσης, η οθόνη περνά μόνο μετοχές που διαπραγματεύονται στο ανώτερο άκρο του υψηλού-χαμηλού εύρους 52 εβδομάδων, το οποίο είναι συνήθως ένας ανοδικός δείκτης.

Υπάρχουν πολλές μετοχές που πέρασαν από την οθόνη και PepGen, Inc. (PEPG Free Report) είναι ένα από αυτά. Εδώ είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους αυτή η μετοχή είναι μια σταθερή επιλογή για επενδύσεις “τάσης”.

Τα σταθερά κέρδη τιμών σε μια περίοδο 12 εβδομάδων αντικατοπτρίζουν τη συνεχιζόμενη προθυμία των επενδυτών να πληρώσουν περισσότερα για πιθανή ανοδική πορεία στη μετοχή. Το PEPG ταιριάζει αρκετά σε αυτό το πλαίσιο, σημειώνοντας αύξηση 58,9% κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Ωστόσο, αυτό δεν αρκεί για να δούμε την αλλαγή της τιμής για περίπου τρεις μήνες, καθώς δεν αντικατοπτρίζει καμία αναστροφή τάσης που μπορεί να έχει συμβεί σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την τάση των τιμών για έναν πιθανό νικητή. Η αύξηση της τιμής κατά 67,4% τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες διασφαλίζει ότι η τάση για τη μετοχή της εταιρείας παραμένει άθικτη.

Επιπλέον, η PEPG διαπραγματεύεται επί του παρόντος στο 87,1% του υψηλού-χαμηλού εύρους των 52 εβδομάδων, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός ξεσπάσματος.

Εξετάζοντας τα θεμελιώδη στοιχεία, η μετοχή αυτή τη στιγμή φέρει Zacks Rank #2 (Αγορά), που σημαίνει ότι βρίσκεται στο κορυφαίο 20% των περισσότερων από 4.000 μετοχών που κατατάσσουμε με βάση τις τάσεις στις αναθεωρήσεις των εκτιμήσεων κερδών και τις εκπλήξεις EPS — παράγοντες που επηρεάζουν την βραχυπρόθεσμη κίνηση των τιμών των υποκείμενων μετοχών.

Το σύστημα αξιολόγησης μετοχών Zacks Rank, το οποίο χρησιμοποιεί τέσσερις παράγοντες που σχετίζονται με εκτιμήσεις κερδών για να ταξινομήσει τις μετοχές σε πέντε ομάδες, από το Zacks Rank #1 (Strong Buy) έως το Zacks Rank #5 (Strong Sell), έχει ένα εντυπωσιακό ιστορικό ελεγχόμενο από εξωτερικό έλεγχο. Record, Zacks Rank #1 μετοχές που παράγουν μέσες ετήσιες αποδόσεις +25% από το 1988. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των σημερινών μετοχών Zacks Rank #1 (Ισχυρή Αγορά) εδώ >>>>

Ένας άλλος παράγοντας που επιβεβαιώνει τη θεμελιώδη δύναμη της εταιρείας είναι η μέση σύστασή της από τον μεσίτη #1 (Strong Buy). Αυτό δείχνει ότι η κοινότητα των χρηματιστηριακών εταιρειών είναι πολύ αισιόδοξη για τη βραχυπρόθεσμη απόδοση των τιμών της μετοχής.

Επομένως, η τάση των τιμών στο PEPG ενδέχεται να μην αντιστραφεί σύντομα.

Εκτός από το PEPG, υπάρχουν αρκετές άλλες μετοχές που περνούν αυτήν τη στιγμή από την οθόνη “Τρέχουσα Ισχύς Τιμής”. Μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε αυτές και να αρχίσετε να αναζητάτε νέες μετοχές που ταιριάζουν με αυτά τα κριτήρια.

Αυτή δεν είναι η μόνη οθόνη που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την επόμενη νικηφόρα επιλογή μετοχών σας. Ανάλογα με το προσωπικό σας επενδυτικό στυλ, μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερες από 45 οθόνες Zacks Premium που έχουν δημιουργηθεί στρατηγικά για να κερδίσουν την αγορά.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το κλειδί για μια επιτυχημένη στρατηγική συλλογής μετοχών είναι να διασφαλίσετε ότι έχει παραγάγει κερδοφόρα αποτελέσματα στο παρελθόν. Μπορείτε εύκολα να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια του Zacks Research Wizard. Για να μπορείτε να ελέγξετε εκ των υστέρων την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής σας, το πρόγραμμα συνοδεύεται από μερικές από τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές συλλογής αποθεμάτων.

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή του Research Wizard σήμερα.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *