Το King’s Hawaiian μετατρέπει ένα ταξίδι για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε απόλαυση

Το King’s Hawaiian βοηθά τους βορειοανατολικούς ταξιδιώτες να “γυρίσουν σπίτι με στυλ” στις 19 Νοεμβρίου με ένα μοναδικό γεύμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών που σερβίρεται σε ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα στο Penn Station της Νέας Υόρκης. Ειδικά τσάρτερ αυτοκίνητα για φαγητό έτρεχαν μεταξύ Νέας Υόρκης, Φιλαδέλφειας και Βοστώνης.

Τα ταξίδια διακοπών είναι διαβόητα ως πολυάσχολα—στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Amtrak, η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι η πιο πολυσύχναστη ταξιδιωτική εβδομάδα του χρόνου. Ανυπομονώντας να μετατρέψει ακόμη και το μεγαλύτερο άγχος των διακοπών σε μια διασκεδαστική εμπειρία, η King’s Hawaiian – κατασκευαστές του νούμερο 1 επώνυμου ρολού δείπνου στις ΗΠΑ και απαραίτητο για κάθε γιορτή – χρησιμοποίησε τη μαγεία του τραπεζιού για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να κάνουν διακοπές. Spirit νωρίτερα φέτος.

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για διακοπές καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα δωρεάν τρένο τσάρτερ από τη Φιλαδέλφεια στη Νέα Υόρκη ή τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη – ή να σταματήσουν στο σταθμό 30th Street (Φιλαδέλφεια), Penn Station (NYC) ή South Station (Βοστώνη). Ένα γεύμα πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών στο King’s Hawaiian Dining Car, σταματημένο σε έναν από αυτούς τους σταθμούς.

Οι παραθεριστές δέχθηκαν ένα μοναδικό γεύμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε αξέχαστα αυτοκίνητα που τους έδωσε πολλές ιστορίες – και πολλά ψωμάκια – για να μοιραστούν γύρω από το τραπέζι κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Είτε σε ένα καλάθι ψωμιού στο κέντρο του τραπεζιού είτε για να φτιάξετε το απόλυτο ρυθμιστικό για τα υπολείμματα της επόμενης μέρας, τα King’s Hawaiian Rolls είναι η τέλεια, ευέλικτη προσθήκη σε κάθε γεύμα διακοπών. Παρουσιάζοντας όλους τους απολαυστικούς τρόπους για να απολαύσετε το King’s Hawaiian αυτές τις γιορτές, οι ταξιδιώτες του σιδηροδρόμου Roll Home In Style δέχθηκαν ένα μενού εμπνευσμένο από την Ημέρα των Ευχαριστιών στο βορειοανατολικό ταξίδι τους.

Τα μαθήματα περιελάμβαναν μια σαλάτα κήπου φτιαγμένη με κρουτόν Χαβάης του King, ένα σάντουιτς για την Ημέρα των Ευχαριστιών ανάμεσα σε ρολά King’s Hawaiian και πουτίγκα με ψωμί κολοκύθας Χαβάης για επιδόρπιο.

“Μας τιμά που τα προϊόντα μας έχουν παίξει αναπόσπαστο “ρολό” σε γιορτινά τραπέζια πολλών οικογενειών για περισσότερα από 70 χρόνια. Στην πραγματικότητα, έχουμε ακούσει πολλούς ανθρώπους να λένε ότι τα ρολά King’s Hawaiian είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό των γιορτών.” είπε ο Chad Donvito, πρόεδρος του King’s Hawaiian. “Μετά από δύο χρόνια αδυνατισμένων συγκεντρώσεων, ξέρουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ θα ταξιδέψουν για να επανασυνδεθούν με τους αγαπημένους τους αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών, κατά εκατομμύρια. Κάνουμε αυτό που μπορούμε για να κάνουμε το ταξίδι λίγο πιο γλυκό γυρίζοντας τα βαγόνια του τρένου σε μια αξέχαστη εμπειρία που όλοι απλώς αποδεικνύουν ότι —ακόμα και τα ταξίδια διακοπών— είναι καλύτερα με τους Kings Hawaiian.”

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Kings Hawaiian μπορεί να αναβαθμίσει κάθε εορταστική γιορτή, συμπεριλαμβανομένων των συνταγών που χρησιμοποιούν τα μαλακά και αφράτα ρολά της μάρκας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.KingsHawaiian.com.

Ιδρύθηκε από τον Robert R. Tyra στο Hilo της Χαβάης για περισσότερα από 70 χρόνια, η King’s Hawaiian είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει αφιερωθεί στην παροχή ακαταμάχητης, πρωτότυπης κουζίνας εμπνευσμένη από τη Χαβάη που παρασκευάζεται με το πνεύμα aloha για τρεις γενιές. Προτεραιότητα για την εταιρεία είναι να μοιράζεται τον τρόπο της Χαβάης – μια μοναδική προσέγγιση της Χαβανέζικης φιλοξενίας που βασίζεται στην ευγένεια, τη γενναιοδωρία και τη δέσμευση να κάνει όλους να αισθάνονται μέρος της Χαβάης Ohana (διευρυμένη οικογένεια) του King.

Το King’s Hawaiian φτιάχνει το νούμερο 1 επώνυμο ρολό στην Αμερική μαζί με άλλα υπέροχα φαγητά εμπνευσμένα από τη Χαβάη, όπως ψωμάκια χάμπουργκερ, ψωμάκια slider, κουλούρια pretzel, ψωμάκια σάντουιτς και πολλά άλλα. Η απαλή και αφράτη υφή του ψωμιού King’s Hawaiian προσθέτει ακριβώς τη σωστή πινελιά γλυκύτητας σε μια ποικιλία από πιάτα και περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης εβδομαδιαίας παράδοσης όλων, του οικογενειακού γεύματος της Κυριακής Slider.

Η εταιρεία λειτουργεί εγκαταστάσεις αρτοποιίας στο Torrance and Oakwood, Ga. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας στη διεύθυνση www.KingsHawaiian.com ή βρείτε το King’s Hawaiian στο Facebook, το Instagram και το Twitter.

Φωτογραφία που παρέχεται από το Associated Press/King’s Hawaiian

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *