Beachwood School News: Οι μαθητές της μουσικής γυμνασίου μαθαίνουν από επαγγελματίες. Δύο επιλογές παρουσιάζονται για κτίρια δημοτικών σχολείων

BEACHWOOD, Οχάιο – Δείτε τι συμβαίνει στα σχολεία της πόλης Beachwood όπως παρουσιάζονται από την περιφέρεια.

Οι σπουδαστές υψηλής μουσικής του Beachwood μαθαίνουν από επαγγελματίες

Το μουσικό τμήμα του Beachwood High School φιλοξενεί τρεις μουσικές κατοικίες σε συνεργασία με το Cleveland Association of Musicians, Local 4. Το Black Squirrel Winds Ensemble και το Bluewater Brass Quintet του Πανεπιστημίου Kent State θα συνοδεύσουν το συγκρότημα της συναυλίας, συμπεριλαμβανομένου του μαέστρου, του τσελίστα και της βιόλας Dr. Γκαμπίστας David B. Ellis.

Οι μουσικοί στο σπίτι θα διευθύνουν εννέα εργαστήρια για την προετοιμασία των μαθητών για τον ετήσιο διαγωνισμό σόλο και συνόλων του Οχάιο Μουσικής Εκπαιδευτικής Ένωσης τον Ιανουάριο. Τα εργαστήρια θα επικεντρωθούν στις δεξιότητες συνόλου χωρίς μαέστρο – δηλαδή, οι μαθητές θα μάθουν να παίζουν χωρίς έναν αρχηγό μπροστά τους. Οι μαθητές θα μάθουν να διαβάζουν ο ένας τη γλώσσα του σώματος του άλλου και να αναπνέουν για να επικοινωνούν το ρυθμό, τη φρασεολογία και τη δυναμική καθώς μοιράζονται ηγετικές ευθύνες κατά τη διάρκεια μιας παράστασης δωματίου.

«Ανεβάζουμε τον πήχη», είπε η Λίζα Γκόλντμαν, ειδική σε πόρους καλών τεχνών και πρόσφατα συνταξιούχος διευθύντρια σχολικής ορχήστρας. «Οι εστίες θα εξυψώσουν τους μαθητές που συμμετέχουν στους διαγωνισμούς της ΟΜΕΑ, βοηθώντας τους να εξελιχθούν μουσικά και με αυτοπεποίθηση».

Για να διαβάσετε περισσότερα για τη συνεργασία, μεταβείτε εδώ.

Ο μαθητής του Beechwood High συλλέγει 30.000 πιτζάμες για παιδιά στα νοσοκομεία

Η μαθήτρια του γυμνασίου Beechwood Dalia Berezovsky, η οποία επέζησε από τον καρκίνο ως παιδί, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 30.000 πιτζάμες για παιδιά στα νοσοκομεία μέσω της μη κερδοσκοπικής της εταιρείας Sweet Dreams for Kids.

Αυτή τη γιορτινή περίοδο, η Dalya συνεχίζει να μεταδίδει άνεση στα παιδιά σε όλο τον κόσμο μέσω του 2022 Sweet Dreams Pijama Drive για παιδιά στα σχολεία της πόλης Beachwood. Για να ξεκινήσει το PJ Drive, η Dalya δημιούργησε ένα μήνυμα βίντεο και μια επιστολή προς τη σχολική κοινότητα. Τα σχολεία της πόλης Beachwood συσπειρώθηκαν για την υποστήριξη της Dalya συλλέγοντας νέα PJ δύο τεμαχίων έως τις 22 Νοεμβρίου.

Οι αθλητές του CVC παραμέρισαν τους αντιπάλους τους για το Συνέδριο Ηγεσίας του 2022

Μαθητές από 23 σχολεία του Chagrin Valley Conference άφησαν στην άκρη τους αθλητικούς αντιπάλους για μια μέρα συνεργασίας και ομαδικής εργασίας στο ετήσιο Συνέδριο Leadership Chagrin Valley που πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοεμβρίου στο γυμνάσιο Beechwood High School.

Σε ένα διαδραστικό πρόγραμμα, ο προπονητής ανάπτυξης ηγεσίας νέων, Ted Weiss, έδωσε μια κεντρική παρουσίαση σχετικά με την οικοδόμηση θετικής σκέψης.

«Η θετική νοοτροπία είναι το κλειδί για να είσαι επιτυχημένος ηγέτης», δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της Beachwood, Ryan Peters. «Ο Τεντ συνεργάζεται με τους μαθητές για το πώς να κάνει το επιπλέον μίλι για έναν συμπαίκτη ή αντίπαλο, συμπεριφέροντάς τους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη».

Ο μαθητής της ενδέκατης τάξης Martez Pinckney, ο οποίος παίζει πανεπιστημιακό ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είπε ότι του αρέσει να δουλεύει με μαθητές από άλλα σχολεία.

«Έμαθα πώς να μοιράζομαι τις ιδέες μου και να ακούω τους άλλους», είπε ο Pinckney. «Αυτό το συνέδριο με βοήθησε να μάθω πώς να χρησιμοποιώ την ομάδα μου και πώς να ελέγχω πότε πρέπει να γίνει κάτι».

Οι αθλητές του γυμνασίου του Beachwood είναι, από αριστερά, οι Anna Zhao, Sydney Anderson, Jack Felder, Ozan Sasmaz, Hudson Peters, Kylie Walters, Jonathan Owens και Martez Pinckney.

Το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο διοργανώνει την πρώτη από τις δύο συνεδρίες μελέτης για το Γενικό Σχέδιο Πρωτοβάθμιων Εγκαταστάσεων

Το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο Beechwood πραγματοποίησε μια δημόσια συνεδρία μελέτης στις 17 Νοεμβρίου για να διερευνήσει δύο επιλογές γενικού σχεδίου που προτείνει η ομάδα σχεδιασμού με βάση τη συμβολή της κοινότητας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ολόκληρη τη συνάντηση.

Μία επιλογή περιλαμβάνει ενημερώσεις στο κτίριο του Σχολείου/Εκπαιδευτικού Συμβουλίου Fairmount για προνηπιαγωγείο και κατασκευή δύο νέων στοιχειωδών εγκαταστάσεων — μία για τις τάξεις K-2 στο Bryden Elementary και μία για τις τάξεις 3-5 στο Hilltop Elementary. Το εκτιμώμενο κόστος για αυτήν την επιλογή είναι 64,9 εκατομμύρια δολάρια.

Η δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει ανακαινίσεις και προσθήκες σε ένα νέο δημοτικό σχολείο στο Fairmount για τις τάξεις PreK-2 και το Bryden για τις τάξεις 3-5. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την εκ νέου ανάπτυξη της τοποθεσίας Hilltop σε ένα κοινοτικό πάρκο αναψυχής. Το εκτιμώμενο κόστος είναι 58,4 εκατομμύρια δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας της μελέτης, το σχολικό συμβούλιο ζήτησε από συμβούλους από το TheDesign Architecture and Project Management Consultants λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής, τη διάρκεια κατασκευής, τον αντίκτυπο των μαθητών και το κόστος του έργου. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν σε μια δεύτερη δημόσια συνεδρία μελέτης που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Fairmount Building, 24601 Fairmount Blvd.

Δείτε περισσότερα νέα της Sun Press εδώ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *